Geuzenet 4G Zakelijk Internet

Direct en overal leverbaar

Geuzenet is ontstaan uit de simpele vraag: het kan toch niet waar zijn dat er nog steeds plekken in Nederland zijn waar snel internet niet leverbaar is? Wij zijn de missie aangegaan om een uniforme oplossing te crëeren, die wél overal toepasbaar is.

Betrouwbare oplossing

Om u van een stabiele oplossing te voorzien doen we altijd een test op locatie en werken met een professionele 4G (en straks 5G) outdoor unit. Zo kunnen wij binnen een week een snelle en betrouwbare internetverbinding opleveren.

Inclusief installatie en beheer

Wij verzorgen de volledige installatie en configuratie. Daarnaast houden wij uw internetverbinding 365 dagen per jaar in de gaten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare internetverbinding. Ook zijn wij 7 dagen per week van 8:00 tot 20:00 bereikbaar voor support.

Kunnen wij u helpen? Bel 088 248 1000 of mail naar info@geuzenet.nl

Uw internetaansluiting in 4 stappen

1.

Contact

U neemt contact met ons op om informatie in te winnen over de Geuzenet-verbinding. Dit kan via mail, telefoon of met een locatiescan.

2.

Bezoek

Wij komen langs voor een test en schouwing op locatie. Als u een IT-beheerder heeft, is het handig als die bij het gesprek aanwezig is.

3.

Installatie

Onze monteur komt de 4G unit en de router installeren. Hij sluit alles aan zoals vooraf besproken en vertrekt pas wanneer alles werkt.

4.

Beheer

Na de installatie houden wij uw internetverbinding 365 dagen per jaar in de gaten om de kwaliteit te waarborgen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing.