Overal snel en betrouwbaar internet

Professioneel internet via 4G voor elk bedrijf op elke locatie in Nederland.

Managed internet verbinding, dus volledig ontzorgd
Op elke locatie in Nederland direct leverbaar
Zonder hoge investeringen of vraagbundeling
Vanaf €99 per maand

Alle abonnementen zijn inclusief
outdoor 4G modem, router/switch, installatie, configuratie en beheer op afstand.

Dit vinden onze klanten

“Bij de verhuizing bleek dat de glasvezelverbinding te laat zou komen en moesten we met spoed op zoek naar een alternatief. Medewerkers kunnen namelijk niet zonder internet. Dankzij de snelle oplossing die Geuzenet heeft geleverd hebben twee van onze belangrijke klanten niet zonder internet gezeten.”

– Wouter Borst van Datri in Capelle aan den IJssel

“Geuzenet heeft twee van onze scholen voorzien van snel internet. Op deze locaties was glasvezel veel te duur. De digitalisering in het onderwijs gaat erg snel en zonder goed internet zou er een groot probleem ontstaan. Als we alle leerlingen in het PO willen voorzien van hetzelfde niveau van onderwijs is het ook van belang dat elke school de digitale voorzieningen optimaal kan gebruiken”

– Rein Kroon van Stichting Proo

“Met onze oude verbinding was administratief werk al een dagtaak, stagiairs werden naar huis gestuurd om foto’s te uploaden voor onze webshop. Sinds wij een 4G-verbinding hebben van Geuzenet loopt alles als een geoliede machine! Foto’s uploaden, mails sturen, administratie verwerken en bellen doen wij nu allemaal soepel over het internet, top in orde!”

– Marjon, Wave Totaalinrichting in Lisserbroek

Kunnen wij u helpen? Bel 088 248 1000 of vraag het partnerpakket aan.

Zelf Geuzenet internet aanbieden?

Door Geuzenet op te nemen in je aanbod kun je een nieuwe, betrouwbare internetoplossing adviseren. Vraag het informatiepakket aan, dan sturen we je direct een korte presentatie over ons dienstenaanbod en de samenwerking met partners.

Doe een gratis locatiescan

Heb je een klant of locatie in gedachten? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Vraag dan informatie aan over de mogelijkheden op een specifieke locatie naar keuze!

Nooit meer "nee" verkopen?

Door Geuzenet-verbindingen op te nemen in je aanbod kun je een nieuwe, betrouwbare oplossing adviseren waardoor je jouw klant altijd van een oplossing kan voorzien.

Wij werken graag samen in een vorm waarbij jij de regie houdt en wij ondersteunen met onze oplossing. Voor ons geldt: samenwerken is samen werken.

Voordelen bij de samenwerking:

  • Zorgeloos: als partner kan je rekenen op een betrouwbare oplossing; er zijn geen aanvullende investeringen in kennis of tijd nodig
  • Flexibel: afhankelijk van jou en de klantbehoefte maken we afspraken over facturering en eerste lijn support
  • Kansrijk: met ons aanbod kun je klanten bereiken die voorheen niet de bandbreedte hadden om jouw diensten/producten af te nemen
  • Snel: binnen een week kan jij je (potentiële) klant een werkende oplossing aanbieden

Bent u of kent u een bedrijf waar snel internet via glasvezel niet mogelijk is of grote investeringen vraagt? Of bent u gewoon nieuwsgierig geworden? Vraag hier meer informatie aan over de mogelijkheden op een locatie naar keuze!

Ontvang het partnerpakket

Je bedrijf

Je contactgegevens

Je bent geen robot

Deze bedrijven zijn al partner van Geuzenet