De gemiddelde levertijd van glasvezel
bedraagt 16 weken

Speciaal voor bedrijven die verhuizen, in afwachting zijn van een vaste verbinding of projecten heeft Geuzenet 4G Zakelijk Internet Tijdelijk: een tijdelijke internetverbinding met een abonnementsduur vanaf 3 maanden.

Omdat er voor deze verbinding niet gegraven hoeft te worden, kunnen we in de meeste gevallen binnen een week leveren, zodat uw bedrijf niet stil hoeft te staan in afwachting van internet.

Geuzenet 4G Zakelijk Internet is zorgeloos. Door onze afspraken met de netwerk operators en het gebruik van professionele 4G ontvangers biedt het de capaciteit voor optimaal zakelijk gebruik. Wij leveren de verbinding gebruiksklaar op en installeren alle apparatuur en kabels op locatie. Na oplevering wordt uw internetverbinding permanent door ons gemonitord en u kunt bij onze professionele helpdesk terecht voor ondersteuning en vragen.

Heeft u binnen 24 uur een oplossing nodig? Dan is Geuzenet 4G Zakelijk Internet Spoed iets voor u.

4G Zakelijk Internet biedt:

professionele 4G buitenunit
installatie en configuratie
monitoring en beheer op afstand
4G data zonder beperkingen
snelle levering in 7 dagen, met spoed binnen 24 uur
tevredenheidsgarantie

Kunnen wij u helpen? Bel 088 248 1000 of mail naar info@geuzenet.nl

“Het feit dat de aangevraagde kabelverbinding niet op het afgesproken moment kon worden opgeleverd, vormde geen bedreiging voor de verhuizing naar ons nieuwe schoolgebouw. Geuzenet leverde op zeer korte termijn een tijdelijke verbinding zodat het schoolgebouw op het gewenste moment in gebruik kon worden genomen.”

– Dick Roobol van de Eben Haëzerschool Capelle aan den IJssel

“Bij de verhuizing bleek dat de glasvezelverbinding te laat zou komen en moesten we met spoed op zoek naar een alternatief. Medewerkers kunnen namelijk niet zonder internet. Dankzij de snelle oplossing die Geuzenet heeft geleverd hebben twee van onze belangrijke relaties niet zonder internet gezeten.”

– Wouter Borst van Datri in Capelle aan den IJssel