Revolution Slider Error: Slider with alias tijdelijk-test not found.
Maybe you mean: 'geuzenet-header' or 'svr-header' or 'locatie-header' or 'go-header' or 'home-test7' or 'scholen'

Snelle internetverbinding als voorloper op uw glasvezelaansluiting

Wij vinden traag internet niet meer van deze tijd. Ook niet tijdelijk. Daarom hebben wij een abonnement voor snel internet voor korte tijd. Bijvoorbeeld in het geval u verhuist en het internet nog niet is aangelegd of wanneer u lang moet wachten op glasvezel.

Het aanleggen van ons internet is een kwestie van dagen. Er is namelijk geen glasvezel voor nodig! Wij installeren bij u een professionele 4G buiten-unit, die verbinding legt met een of meer van de 6000 zendmasten in Nederland. Zo zorgen we voor een snelle stabiele internetverbinding. Uiteraard met vast IP-adres en onbeperkt datagebruik. Wij configureren de verbinding in samenspraak met uw IT-beheerder, beheren hem op afstand en leveren 7 dagen per week support. U heeft er dus geen omkijken naar.

Een Geuzenet-aansluiting bevat:

outdoor 4G modem
router/switch
installatie
monitoring en beheer op afstand
onbeperkt data per maand
geen snelheidslimiet
vanaf 3 maanden
tevredenheidsgarantie

€229 per maand

“Het feit dat de aangevraagde kabelverbinding niet op het afgesproken moment kon worden opgeleverd, vormde geen bedreiging voor de verhuizing naar ons nieuwe schoolgebouw. Geuzenet leverde op zeer korte termijn een tijdelijke verbinding zodat het schoolgebouw op het gewenste moment in gebruik kon worden genomen.”

– Dick Roobol, Eben Haëzerschool Capelle aan den IJssel

“Geuzenet schakelt zeer snel als dat nodig is; vrijdag besteld, dinsdag geleverd”

– Henk Kraak van IC-Automatisering in Dirksland

“Bij de verhuizing bleek dat de glasvezelverbinding te laat zou komen en moesten we met spoed op zoek naar een alternatief. Medewerkers kunnen namelijk niet zonder internet. Dankzij de snelle oplossing die Geuzenet heeft geleverd hebben twee van onze belangrijke klanten niet zonder internet gezeten.”

– Wouter Borst van Datri in Capelle aan den IJssel

Van tijdelijk internet naar back-up-verbinding

Een Geuzenet-aansluiting bevat:

outdoor 4G modem
router/switch
installatie
monitoring en beheer op afstand
100 GB data per maand
geen snelheidslimiet
tevredenheidsgarantie

Dit pakket is voor ondernemers die net zijn verhuisd, een tijdelijke locatie bekleden of in afwachting zijn van de uitrol van een glasvezelnetwerk. Traag internet is niet meer van deze tijd. Ook niet tijdelijk. Daarom hebben wij een abonnement voor snel internet voor korte tijd.

We doen de volledige installatie (antenne, apparatuur, kabels en Wi-Fi) en leveren een gebruiksklare verbinding op. U kunt dus direct internetten. En mocht zich ooit een storing voordoen, dan is het onze verantwoordelijkheid om die zo spoedig mogelijk te verhelpen

€59 per maand en de eerste 3 maanden gratis! *

* Wanneer aansluitend op tijdelijk internet wordt afgenomen

Geuzenet maakt snel internet mogelijk

Het kan toch niet zo zijn dat er nog plekken in Nederland zijn waar snel internet onmogelijk is?

Vanuit die visie is Geuzenet aan de slag gegaan met een pilot. De oplossing die we voor ogen hadden? Snel internet door de lucht. In Nederland is de dekking van het mobiele netwerk namelijk vele malen groter dan die van het glasvezelnetwerk. Om dit snelle internet uit de lucht naar binnen te halen werken wij met outdoor units. Verschillende mobiele ontvangers en outdoor units zijn getest, om uiteindelijk tot een uniforme oplossing te komen die overal werkt.

We leveren dus vaste internetaansluitingen via de 4G (en straks 5G) mobiele netwerken in Nederland. Hiermee is snel internet voor iedere ondernemer overal beschikbaar. Zonder hoge investeringen of langdurige projecten.

Onze klanten worden voorzien van een goede zakelijke internetaansluiting wanneer de snelheid van de reguliere internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken. Onze internetverbinding kan voor elk bedrijf afzonderlijk worden aangelegd waardoor vraagbundeling of gezamenlijke investeringen niet nodig zijn. Ieder bedrijf krijgt een installatie die is aangepast op de behoefte van de onderneming.

Wij werken met een overzichtelijk abonnement tegen vaste tarieven. De apparatuur, het datagebruik en het beheer zijn inclusief. Evenals het Geuzenet-team dat 7 dagen per week voor u klaar staat.

Informatie aanvragen

  Uw bedrijf en locatie

  Uw contactgegevens

  Heeft u nog wensen of vragen?

  U hoeft niet langer op glasvezel te wachten ...

  Als uw internet (te) langzaam is en de snelheid niet verhoogd kan worden, zijn er in principe twee oplossingen: glasvezel of draadloos.

  Glasvezel is vaak kostbaar en de aanleg duurt lang. Er zijn meerdere glasvezelinitiatieven in Nederland maar die richten zich vaak op de particuliere markt en bieden weinig tot geen duidelijkheid over opleveringsdata. Als bedrijf moet u dan nog “uzelf aansluiten” op het glasvezelnetwerk en dat vraagt vaak om een flinke investering.

  Het alternatief, draadloos internet, is direct leverbaar in heel Nederland en vraagt geen grote investeringen. Geuzenet levert deze oplossing via de 4G (en straks 5G) netwerken in Nederland.

  Door middel van een outdoor unit op locatie, een kabel naar binnen en een router/switch, wordt u voorzien van een internetverbinding zoals u hem kent, maar dan vanaf boven in plaats vanuit de grond. Hiermee kunnen wij dus elke locatie voorzien van een snelle internetverbinding. We installeren alles: antenne, apparatuur, kabels en eventueel Wi-Fi en leveren het gebruiksklaar op. Mocht zich een keer een storing voordoen, dan is dat ons probleem en lossen wij het voor u op!