Internet heb je altijd nodig

Speciaal voor onvoorziene omstandigheden waarin een internetverbinding op hele korte termijn nodig is, heeft Geuzenet 4G zakelijk Internet Spoed. Binnen 24 uur leveren we een internetverbinding op een van de volgende manieren:

Wanneer de verbinding kort nodig is, kunt u een Internetkoffer huren bij een van onze partners in Nederland. De koffers zijn plug & play en hebben UTP-aansluitingen en wifi. Hier vindt u het overzicht van beschikbare internetkoffers.

Wanneer u de verbinding voor langere tijd nodig heeft, neem dan contact met ons op voor een spoedinstallatie. Op basis van onze voorraad en in overleg met onze installateurs, zullen we proberen om binnen 24 uur een werkende verbinding op te leveren.

Geuzenet Zakelijk Internet is zorgeloos. Wij leveren de oplossing gebruiksklaar op en installeren alle apparatuur, kabels en eventueel wifi op de locatie. Na oplevering beheren we uw internetconnectie op afstand en kunt u bij onze professionele helpdesk terecht voor ondersteuning en vragen.

Direct internet nodig? Bel 088 248 1000 of mail naar info@geuzenet.nl

“Onze klanten zitten veelal in de Randstad en daar verwacht je altijd goed vast internet. Toch zijn er van die situaties waarin dat er tijdelijk niet is en daarvoor is deze koffer ideaal. We hebben ‘m ook al eens ingezet bij een klant met een groot project en al een keer bij een bedrijf die nog zat te wachten op de oplevering van de glasvezel. Zo konden ze toch even vooruit. Mooi opgelost toch. “

Carlo Eveleens van Greenway Telematics

“Tijdens de COVID-19 crisis kunnen nu ondanks de gesloten zorginstellingen onze bewoners toch contact houden met dierbaren. Er wordt enthousiast gebruikgemaakt van videobellen, filmpjes delen en er worden een heleboel berichtjes gestuurd. Geuzenet en partner Mackaay ICT, ontzettend bedankt voor het snelle internet!”

Digicoach van Zorginstelling Accolade