Overal snel internet

Geuzenet levert vaste internetaansluitingen via de 4G (en straks 5G) mobiele netwerken in Nederland. Hiermee is snel internet voor iedere ondernemer overal beschikbaar. Zonder hoge investeringen of langdurige projecten.

Wij leveren een goede zakelijke internetaansluiting wanneer de snelheid van de reguliere internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken. Ondanks dat Nederland vol ligt met telefoon-, tv- en glasvezelkabels, komt traag internet nog op veel plaatsen voor.

Ons internet kan voor elk bedrijf afzonderlijk worden aangelegd waardoor vraagbundeling of gezamenlijke investeringen niet nodig zijn. Ieder bedrijf krijgt een installatie die is aangepast op de behoefte van de onderneming.

Apparatuur, het 4G gebruik en het beheer zijn inclusief. Evenals het Geuzenet-team dat 7 dagen per week voor u klaar staat. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare internetverbinding.

Een Geuzenet-aansluiting bevat:

outdoor 4G modem
router/switch
installatie
monitoring en beheer op afstand
100 GB data per maand
geen snelheidslimiet
tevredenheidsgarantie

€99 per maand

“Met onze oude verbinding was administratief werk al een dagtaak, stagiairs werden naar huis gestuurd om foto’s te uploaden voor onze webshop. Sinds wij een 4G-verbinding hebben van Geuzenet loopt alles als een geoliede machine! Foto’s uploaden, mails sturen, administratie verwerken en bellen doen wij nu allemaal soepel over het internet, top in orde!”

– Marjon, Wave Totaalinrichting in Lisserbroek

Geuzenet maakt snel internet mogelijk

Het kan toch niet zo zijn dat er nog plekken in Nederland zijn waar snel internet onmogelijk is?

Vanuit die visie is Geuzenet aan de slag gegaan met een pilot. De oplossing die we voor ogen hadden? Snel internet door de lucht. In Nederland is de dekking van het mobiele netwerk namelijk vele malen groter dan die van het glasvezelnetwerk. Om dit snelle internet uit de lucht naar binnen te halen werken wij met outdoor units. Verschillende mobiele ontvangers en outdoor units zijn getest, om uiteindelijk tot een uniforme oplossing te komen die overal werkt.

We leveren dus vaste internetaansluitingen via de 4G (en straks 5G) mobiele netwerken in Nederland. Hiermee is snel internet voor iedere ondernemer overal beschikbaar. Zonder hoge investeringen of langdurige projecten.

Onze klanten worden voorzien van een goede zakelijke internetaansluiting wanneer de snelheid van de reguliere internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken. Onze internetverbinding kan voor elk bedrijf afzonderlijk worden aangelegd waardoor vraagbundeling of gezamenlijke investeringen niet nodig zijn. Ieder bedrijf krijgt een installatie die is aangepast op de behoefte van de onderneming.

Wij werken met een overzichtelijk abonnement tegen vaste tarieven. De apparatuur, het datagebruik en het beheer zijn inclusief. Evenals het Geuzenet-team dat 7 dagen per week voor u klaar staat.

Informatie aanvragen

  Uw bedrijf en locatie

  Uw contactgegevens

  Heeft u nog wensen of vragen?

  U hoeft niet langer op glasvezel te wachten...

  Als uw internet (te) langzaam is en de snelheid niet verhoogd kan worden, zijn er in principe twee oplossingen: glasvezel of draadloos.

  Glasvezel is vaak kostbaar en de aanleg duurt lang. Er zijn meerdere glasvezelinitiatieven in Nederland maar die richten zich vaak op de particuliere markt en bieden weinig tot geen duidelijkheid over opleveringsdata. Als bedrijf moet u dan nog “uzelf aansluiten” op het glasvezelnetwerk en dat vraagt vaak om een flinke investering.

  Het alternatief, draadloos internet, is direct leverbaar in heel Nederland en vraagt geen grote investeringen. Geuzenet levert deze oplossing via de 4G (en straks 5G) netwerken in Nederland.

  Door middel van een outdoor unit op locatie, een kabel naar binnen en een router/switch, wordt u voorzien van een internetverbinding zoals u hem kent, maar dan vanaf boven in plaats vanuit de grond. Hiermee kunnen wij dus elke locatie voorzien van een snelle internetverbinding. We installeren alles: antenne, apparatuur, kabels en eventueel Wi-Fi en leveren het gebruiksklaar op. Mocht zich een keer een storing voordoen, dan is dat ons probleem en lossen wij het voor u op!