Snel internet met onbeperkt data

Een Geuzenet-aansluiting bevat:

professionele 4G buitenunit
installatie en configuratie
monitoring en beheer op afstand
onbeperkt datagebruik zonder snelheidslimiet
tevredenheidsgarantie

€189 per maand

Snel internet met onbeperkt data is hét pakket voor de ondernemer die veel data over zijn verbinding verwacht te sturen. Denk aan zware applicaties,  videobewerking, up- en downloaden van afbeeldingen of simpelweg veel gebruikers en gasten. Met dit pakket hoef je je geen moment zorgen te maken over je dataverbruik! Geuzenet levert deze oplossing via de 4G netwerken in Nederland. Speciale antennes die we op uw dak of aan uw gevel monteren garanderen een goede ontvangst. Samen met een slimme router in uw kantoor of werkruimte zorgt dit voor een stabiele verbinding die wij op afstand beheren.

We doen de volledige installatie (antenne, apparatuur, kabels en Wi-Fi) en leveren een gebruiksklare verbinding op. U kunt dus direct internetten.

Het onbeperkt data-pakket kent geen begrenzing of fair-use policy (dus geen dagbundels die je moet ophogen, geen beperkingen van de snelheid) maar we gaan wel uit van normaal zakelijk gebruik. Continu hoog verbruik, bijvoorbeeld door het 24 uur per dag streamen, down- of uploaden van video- of camerabeelden, kunnen we niet toestaan. Mocht in een uitzonderlijk geval uw datagebruik zo hoog worden dat het goed functioneren van het 4G netwerk gehinderd wordt, dan kunnen wij u vragen om het datagebruik te matigen.

Geuzenet maakt snel internet mogelijk

Het kan toch niet zo zijn dat er nog plekken in Nederland zijn waar snel internet onmogelijk is?

Vanuit die visie is Geuzenet aan de slag gegaan met een pilot. De oplossing die we voor ogen hadden? Snel internet door de lucht. In Nederland is de dekking van het mobiele netwerk namelijk vele malen groter dan die van het glasvezelnetwerk. Om dit snelle internet uit de lucht naar binnen te halen werken wij met outdoor units. Verschillende mobiele ontvangers en outdoor units zijn getest, om uiteindelijk tot een uniforme oplossing te komen die overal werkt.

We leveren dus vaste internetaansluitingen via de 4G (en straks 5G) mobiele netwerken in Nederland. Hiermee is snel internet voor iedere ondernemer overal beschikbaar. Zonder hoge investeringen of langdurige projecten.

Onze klanten worden voorzien van een goede zakelijke internetaansluiting wanneer de snelheid van de reguliere internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken. Onze internetverbinding kan voor elk bedrijf afzonderlijk worden aangelegd waardoor vraagbundeling of gezamenlijke investeringen niet nodig zijn. Ieder bedrijf krijgt een installatie die is aangepast op de behoefte van de onderneming.

Wij werken met een overzichtelijk abonnement tegen vaste tarieven. De apparatuur, het datagebruik en het beheer zijn inclusief. Evenals het Geuzenet-team dat 7 dagen per week voor u klaar staat.

Informatie aanvragen

  Uw bedrijf en locatie

  Uw contactgegevens

  Heeft u nog wensen of vragen?

  U hoeft niet langer op glasvezel te wachten ...

  Als uw internet (te) langzaam is en de snelheid niet verhoogd kan worden, zijn er in principe twee oplossingen: glasvezel of draadloos.

  Glasvezel is vaak kostbaar en de aanleg duurt lang. Er zijn meerdere glasvezelinitiatieven in Nederland maar die richten zich vaak op de particuliere markt en bieden weinig tot geen duidelijkheid over opleveringsdata. Als bedrijf moet u dan nog “uzelf aansluiten” op het glasvezelnetwerk en dat vraagt vaak om een flinke investering.

  Het alternatief, draadloos internet, is direct leverbaar in heel Nederland en vraagt geen grote investeringen. Geuzenet levert deze oplossing via de 4G (en straks 5G) netwerken in Nederland.

  Door middel van een outdoor unit op locatie, een kabel naar binnen en een router/switch, wordt u voorzien van een internetverbinding zoals u hem kent, maar dan vanaf boven in plaats vanuit de grond. Hiermee kunnen wij dus elke locatie voorzien van een snelle internetverbinding. We installeren alles: antenne, apparatuur, kabels en eventueel Wi-Fi en leveren het gebruiksklaar op. Mocht zich een keer een storing voordoen, dan is dat ons probleem en lossen wij het voor u op!