10% van de Nederlandse bedrijven heeft ontoereikend internet

Is uw internet is traag en glasvezel niet in zicht? Dan is 4G Zakelijk Internet van Geuzenet de ideale oplossing. Wij leveren snel en stabiel internet via 4G voor intensief zakelijk gebruik.

Door onze afspraken met de mobiele operators, in combinatie met professionele ontvangers die op het dak of aan de gevel worden geplaatst, bieden wij zeer betrouwbare en snelle internetverbindingen voor optimaal zakelijk gebruik. U zult het verschil met glasvezel niet merken wanneer medewerkers of gasten in de Cloud werken of grote bestanden uitwisselen.

Geuzenet Zakelijk Internet is zorgeloos. Wij leveren de oplossing gebruiksklaar op en installeren alle apparatuur, kabels en eventueel wifi op de locatie. Na oplevering beheren we uw internetverbinding op afstand en kunt u bij onze professionele helpdesk terecht voor ondersteuning en vragen.

U hoeft alleen nog maar uw LAN en IT-omgeving aan te sluiten zoals u dat gewend bent en u bent klaar voor snel internet!

4G Zakelijk Internet biedt:

professionele 4G buitenunit
installatie en configuratie
monitoring en beheer op afstand
4G data zonder beperkingen
snelle levering in 7 dagen, met spoed binnen 24 uur
tevredenheidsgarantie

Kunnen wij u helpen? Bel 088 248 1000 of mail naar info@geuzenet.nl

“Met onze oude verbinding was administratief werk al een dagtaak, stagiairs werden naar huis gestuurd om foto’s te uploaden voor onze webshop. Sinds wij een 4G-verbinding hebben van Geuzenet loopt alles als een geoliede machine! Foto’s uploaden, mails sturen, administratie verwerken en bellen doen wij nu allemaal soepel over het internet, top in orde!”

– Marjon, Wave Totaalinrichting in Lisserbroek

“Wij hadden als golfclub De Gelpenberg veel problemen met ons internet voor leden en gasten. Niet stabiel, traag, veel klachten. Wachten op glasvezel was het motto, totdat Geuzenet in beeld kwam. We waren wat afwachtend, maar ze hebben alle beloften meer dan waargemaakt. Een check aan de voorkant om te kijken wat er mogelijk is, soepele installatie afgestemd met onze netwerkbeheerder en toen er alsnog een klein probleem was, werd het in no time opgelost. Inmiddels hebben leden en gasten ongestoord snel internet, we zijn er heel blij mee, een echte aanrader om serieus naar te kijken!”

– L.J. Baas , Golfclub de Gelpenberg