"77% van de Nederlanders wil Wi-Fi op vakantie"

Onderzoek* wijst uit dat de meeste Nederlanders een vakantieadres laten schieten wanneer er geen Wi-Fi toegang beschikbaar is. We mogen daarom zeggen dat het aanbieden van Wi-Fi in deze tijd geen extra service meer is, maar een voorwaarde om gasten aan te trekken.

Het komt geregeld voor dat campings op een mooie maar afgelegen plek liggen. Een snelle internetverbinding met voldoende capaciteit om tientallen gasten, of zelfs meer, te bedienen is hier vaak niet te krijgen.

Dit is waar Geuzenet om de hoek komt kijken. Wij kunnen uw camping voorzien van een verbinding met voldoende snelheid zodat u deze veelgevraagde service aan uw bezoekers kunt aanbieden.

Geuzenet levert vaste internetaansluitingen via de 4G mobiele netwerken in Nederland. Zo’n aansluiting is op iedere camping leverbaar, zonder hoge investeringen of langdurige projecten. Ook kunnen wij op deze manier plekken bereiken waar geen glasvezel beschikbaar is.

Speciaal voor de recreatiesector bieden we een uniek seizoensabonnement dat rekening houdt met de conjunctuur van de kampeersector. In het hoogseizoen kunt u onbeperkt data gebruiken en in het laagseizoen wordt rekening gehouden met een veel lager verbruik.

* bron: De Telegraaf

Geuzenet maakt snel internet mogelijk

Het kan toch niet zo zijn dat er nog plekken in Nederland zijn waar snel internet onmogelijk is?

Vanuit die visie is Geuzenet aan de slag gegaan met een pilot. De oplossing die we voor ogen hadden? Snel internet door de lucht. In Nederland is de dekking van het mobiele netwerk namelijk vele malen groter dan die van het glasvezelnetwerk. Om dit snelle internet uit de lucht naar binnen te halen werken wij met outdoor units. Verschillende mobiele ontvangers en outdoor units zijn getest, om uiteindelijk tot een uniforme oplossing te komen die overal werkt.

We leveren dus vaste internetaansluitingen via de 4G (en straks 5G) mobiele netwerken in Nederland. Hiermee is snel internet voor iedere ondernemer overal beschikbaar. Zonder hoge investeringen of langdurige projecten.

Onze klanten worden voorzien van een goede zakelijke internetaansluiting wanneer de snelheid van de reguliere internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken. Onze internetverbinding kan voor elk bedrijf afzonderlijk worden aangelegd waardoor vraagbundeling of gezamenlijke investeringen niet nodig zijn. Ieder bedrijf krijgt een installatie die is aangepast op de behoefte van de onderneming.

Wij werken met een overzichtelijk abonnement tegen vaste tarieven. De apparatuur, het datagebruik en het beheer zijn inclusief. Evenals het Geuzenet-team dat 7 dagen per week voor u klaar staat.

Informatie aanvragen

  Uw bedrijf en locatie

  Uw contactgegevens

  Heeft u nog wensen of vragen?

  U hoeft niet langer op glasvezel te wachten ...

  Als uw internet (te) langzaam is en de snelheid niet verhoogd kan worden, zijn er in principe twee oplossingen: glasvezel of draadloos.

  Glasvezel is vaak kostbaar en de aanleg duurt lang. Er zijn meerdere glasvezelinitiatieven in Nederland maar die richten zich vaak op de particuliere markt en bieden weinig tot geen duidelijkheid over opleveringsdata. Als bedrijf moet u dan nog “uzelf aansluiten” op het glasvezelnetwerk en dat vraagt vaak om een flinke investering.

  Het alternatief, draadloos internet, is direct leverbaar in heel Nederland en vraagt geen grote investeringen. Geuzenet levert deze oplossing via de 4G (en straks 5G) netwerken in Nederland.

  Door middel van een outdoor unit op locatie, een kabel naar binnen en een router/switch, wordt u voorzien van een internetverbinding zoals u hem kent, maar dan vanaf boven in plaats vanuit de grond. Hiermee kunnen wij dus elke locatie voorzien van een snelle internetverbinding. We installeren alles: antenne, apparatuur, kabels en eventueel Wi-Fi en leveren het gebruiksklaar op. Mocht zich een keer een storing voordoen, dan is dat ons probleem en lossen wij het voor u op!