Eenvoudig samenwerken

Hoe snel ons internet ook is, persoonlijk contact en een uitstekende service zijn randvoorwaarden voor een goede dienstverlening. Dat doen we graag met jou als lokale of regionale partner.

Als partner verkoop je Geuzenet diensten en combineer je deze met je eigen telecom- of ict-portfolio. Je creëert daarmee een nieuw uniek aanbod voor bedrijven in het buitengebied.

Onze diensten zijn ook zeer goed inzetbaar als back-up verbinding of tijdelijke internetoplossing.

Informatie aanvragen

We sturen je direct een korte presentatie over ons dienstenaanbod en de samenwerking met partners.

Je bedrijf

Je contactgegevens

Je bent geen robot

Hoe werkt Geuzenet?

Snel internet is niet overal vanzelfsprekend. Als uw internet (te) langzaam is en de snelheid niet verhoogd kan worden, zijn er in principe twee oplossingen: glasvezel of draadloos. Glasvezel is vaak kostbaar en de aanleg duurt lang. Het alternatief, draadloos, is direct leverbaar in heel Nederland en vraagt geen grote investeringen.

Geuzenet levert deze effectieve oplossing via de 4G netwerken in Nederland. 4G staat voor de vierde generatie mobiele telefonie en het zijn deze netwerken die zeer snel internet door de lucht mogelijk maken. Speciale antennes die we op uw dak of aan de gevel monteren garanderen een goede ontvangst. Samen met een slimme router in uw kantoor of werkruimte zorgt dit voor een stabiele verbinding die wij op afstand beheren.

We installeren alles, antenne, apparatuur, kabels en wifi, en leveren het gebruiksklaar op. En mocht zich een keer een storing voordoen, dan is dat ons probleem en lossen wij het voor u op!