Geuzenet maakt snel internet mogelijk. Voor ieder bedrijf. Op elke locatie.

Locatiescan op afstand

Bent u benieuwd over de mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie? Vraag dan geheel kosteloos de locatiescan aan! Een afspraak is hier niet voor nodig. Wij voeren de scan volledig op afstand uit.

Demonstratie op locatie

Liever direct een test en demonstratie op locatie? Dat kan ook. Met speciale meetapparatuur bepalen we de exacte mogelijkheden op uw bedrijfsadres. U ziet direct welke snelheden haalbaar zijn. Onze demonstratie is eveneens gratis en op korte termijn geregeld.

Wat is een locatiescan?

Bent u benieuwd naar  de mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie? Vraag dan geheel kosteloos de locatiescan aan! Een afspraak is hier niet nodig voor, wij voeren de scan volledig op afstand uit.

Aan de hand van satellietbeelden, kaarten en gegevens over de 4G-netwerken bekijken we een aantal factoren die van invloed zijn op snel internet, zoals:

  • Kenmerken van de dichtstbijzijnde 4G-masten
  • Omgevingsfactoren rondom uw bedrijfslocatie
  • Montage mogelijkheden op de bedrijfslocatie

 

De uitkomst van deze factoren geeft aan hoe waarschijnlijk het is dat wij snel internet bij u kunnen realiseren.

Binnen enkele dagen na aanvraag krijgt u de uitkomst van de scan, geheel vrijblijvend, per e-mail toegestuurd.

Aanvragen locatiescan of demonstratie

Locatiescan op afstandAfspraak voor demonstratie

Uw bedrijf en locatie

Uw contactgegevens

Heeft u nog wensen of vragen?

Hoe werkt Geuzenet?

Snel internet is niet overal vanzelfsprekend. Als uw internet (te) langzaam is en de snelheid niet verhoogd kan worden, zijn er in principe twee oplossingen: glasvezel of draadloos. Glasvezel is vaak kostbaar en de aanleg duurt lang. Het alternatief, draadloos, is direct leverbaar in heel Nederland en vraagt geen grote investeringen.

Geuzenet levert deze effectieve oplossing via de 4G netwerken in Nederland. 4G staat voor de vierde generatie mobiele telefonie en het zijn deze netwerken die zeer snel internet door de lucht mogelijk maken. Speciale antennes die we op uw dak of aan de gevel monteren garanderen een goede ontvangst. Samen met een slimme router in uw kantoor of werkruimte zorgt dit voor een stabiele verbinding die wij op afstand beheren.

We installeren alles, antenne, apparatuur, kabels en wifi, en leveren het gebruiksklaar op. En mocht zich een keer een storing voordoen, dan is dat ons probleem en lossen wij het voor u op!