De internetkoffer van Geuzenet: neerzetten, openklappen en actie!

Direct een koffer aanvragen

Via onze partners zijn de internetkoffers direct te huur in heel Nederland. Selecteer er een op de kaart hierboven of bel ons op 088 28 1000. De internetkoffers zijn eenvoudig in te zetten u heeft geen technische kennis nodig.

Snelle verbinding

De snelheid van de internetverbinding hangt af van de lokale omstandigheden. Om ervoor te zorgen dat u het maximaal haalbare krijgt, werken de koffers gelijktijdig via twee verschillende 4G netwerken. Hou bij het plaatsten van de koffer rekening met een optimale locatie: vermijd zoveel mogelijk dikke betonnen muren of vloeren, metalen wanden en ramen met coating. In dichtgeklapte toestand is de koffer waterdicht en ook buiten te gebruiken.

UTP en wifi

De internetkoffers zijn voorzien van UTP-poorten voor bedrade aansluiting en een beveiligd wifi access point voor draadloze toegang.

Ondersteuning en vragen

Geuzenet Zakelijk Internet is zorgeloos. Wij leveren alle oplossing gebruiksklaar op. Na in gebruik name van de internetkoffer kunt u bij de verhurende partij terecht voor ondersteuning en vragen.

De Geuzenet Internetkoffers zijn ideaal wanneer u urgent een snelle internetverbinding nodig heeft. Bijvoorbeeld vanwege een project of evenement, een storing in uw vaste internetlijn of vertraging bij de oplevering van glasvezel.