Driekwart van de bedrijven loopt inkomsten mis door internetstoringen

Stelt u zich eens voor: plotseling zit u een dag zonder internet. Of een week. Dat overkomt organisaties iedere dag. Storingen op glasvezel en kabel komen nu eenmaal veelvuldig voor, overal in Nederland.

Voor ondernemingen die geen risico’s willen lopen is Geuzenet 4G Zakelijk Internet Back Up de ideale verzekering. Deze dienst neemt al het vitale internetverkeer over zodra uw vaste lijn u in de steek laat. Zo blijven essentiële bedrijfsprocessen via internet ongestoord beschikbaar, zoals Cloudapplicaties en telefoonverkeer.

Geuzenet 4G Zakelijk Internet is zorgeloos. Door het gebruik van professionele 4G apparatuur en onze afspraken met de netwerk operators biedt het de capaciteit voor optimaal zakelijk gebruik. Daarnaast leveren wij de oplossing gebruiksklaar op en installeren alle apparatuur en kabels op de locatie. Na oplevering wordt uw internetverbinding permanent door ons gemonitord en u kunt bij onze professionele helpdesk terecht voor ondersteuning en vragen.

Ga voor zekerheid, kies vandaag nog voor 4G Zakelijk Internet Back up.

traag internet werkt frustrerend

4G Zakelijk Internet biedt::

professionele 4G buitenunit
installatie en configuratie
monitoring en beheer op afstand
4G data zonder beperkingen
snelle levering in 7 dagen, met spoed binnen 24 uur
tevredenheidsgarantie

Kunnen wij u helpen? Bel 088 248 1000 of mail naar info@geuzenet.nl

“Met onze oude verbinding was administratief werk al een dagtaak, stagiairs werden naar huis gestuurd om foto’s te uploaden voor onze webshop. Sinds wij een 4G-verbinding hebben van Geuzenet loopt alles als een geoliede machine! Foto’s uploaden, mails sturen, administratie verwerken en bellen doen wij nu allemaal soepel over het internet, top in orde!”

– Marjon, Wave Totaalinrichting in Lisserbroek

“Wij hadden als golfclub De Gelpenberg veel problemen met ons internet voor leden en gasten. Niet stabiel, traag, veel klachten. Wachten op glasvezel was het motto, totdat Geuzenet in beeld kwam. We waren wat afwachtend, maar ze hebben alle beloften meer dan waargemaakt. Een check aan de voorkant om te kijken wat er mogelijk is, soepele installatie afgestemd met onze netwerkbeheerder en toen er alsnog een klein probleem was, werd het in no time opgelost. Inmiddels hebben leden en gasten ongestoord snel internet, we zijn er heel blij mee, een echte aanrader om serieus naar te kijken!”

– L.J. Baas , Golfclub de Gelpenberg