Snelle internetverbinding als back-up

U heeft een snelle internetverbinding via glasvezel of kabel, maar geen goede back-up. Een Geuzenet-verbinding levert u een snelle back-up die wij permanent voor u in de gaten houden. Deze back-up-verbinding is continu live dus bij een storing van uw andere verbinding zal onze verbinding het direct overnemen.

We doen de volledige installatie (antenne, apparatuur) en leveren een gebruiksklare verbinding op. U bent dus direct ontzorgd. Mocht zich ooit een storing voordoen, dan is het onze verantwoordelijkheid om die zo spoedig mogelijk te verhelpen!

Een Geuzenet-aansluiting bevat:

outdoor 4G modem
router/switch
installatie
monitoring en beheer op afstand
incidenteel datagebruik inclusief
geen snelheidslimiet
tevredenheidsgarantie

€59 per maand

Geuzenet maakt snel internet mogelijk

Het kan toch niet zo zijn dat er nog plekken in Nederland zijn waar snel internet onmogelijk is?

Vanuit die visie is Geuzenet aan de slag gegaan met een pilot. De oplossing die we voor ogen hadden? Snel internet door de lucht. In Nederland is de dekking van het mobiele netwerk namelijk vele malen groter dan die van het glasvezelnetwerk. Om dit snelle internet uit de lucht naar binnen te halen werken wij met outdoor units. Verschillende mobiele ontvangers en outdoor units zijn getest, om uiteindelijk tot een uniforme oplossing te komen die overal werkt.

We leveren dus vaste internetaansluitingen via de 4G (en straks 5G) mobiele netwerken in Nederland. Hiermee is snel internet voor iedere ondernemer overal beschikbaar. Zonder hoge investeringen of langdurige projecten.

Onze klanten worden voorzien van een goede zakelijke internetaansluiting wanneer de snelheid van de reguliere internetlijn ontoereikend is om normaal te kunnen werken. Onze internetverbinding kan voor elk bedrijf afzonderlijk worden aangelegd waardoor vraagbundeling of gezamenlijke investeringen niet nodig zijn. Ieder bedrijf krijgt een installatie die is aangepast op de behoefte van de onderneming.

Wij werken met een overzichtelijk abonnement tegen vaste tarieven. De apparatuur, het datagebruik en het beheer zijn inclusief. Evenals het Geuzenet-team dat 7 dagen per week voor u klaar staat.

Informatie aanvragen

Uw bedrijf en locatie

Uw contactgegevens

Heeft u nog wensen of vragen?

U hoeft niet langer op glasvezel te wachten ...

Als uw internet (te) langzaam is en de snelheid niet verhoogd kan worden, zijn er in principe twee oplossingen: glasvezel of draadloos.

Glasvezel is vaak kostbaar en de aanleg duurt lang. Er zijn meerdere glasvezelinitiatieven in Nederland maar die richten zich vaak op de particuliere markt en bieden weinig tot geen duidelijkheid over opleveringsdata. Als bedrijf moet u dan nog “uzelf aansluiten” op het glasvezelnetwerk en dat vraagt vaak om een flinke investering.

Het alternatief, draadloos internet, is direct leverbaar in heel Nederland en vraagt geen grote investeringen. Geuzenet levert deze oplossing via de 4G (en straks 5G) netwerken in Nederland.

Door middel van een outdoor unit op locatie, een kabel naar binnen en een router/switch, wordt u voorzien van een internetverbinding zoals u hem kent, maar dan vanaf boven in plaats vanuit de grond. Hiermee kunnen wij dus elke locatie voorzien van een snelle internetverbinding. We installeren alles: antenne, apparatuur, kabels en eventueel Wi-Fi en leveren het gebruiksklaar op. Mocht zich een keer een storing voordoen, dan is dat ons probleem en lossen wij het voor u op!